Visa ett inlägg
Gammal 2011-03-08, 13:45   #1
Soap
 
Soaps avatar
 
Reg.datum: dec 2010
Ort: Det karga nord
Inlägg: 852
Sharp$: 1843
Standard

2011-03-08 Millwall - QPR (Championship)


Datum: 2011-03-08
Tid: 20:45
Sport: Fotboll
Land: England
Liga: Championship
Match: Millwall - QPR

Spel: QPR
Insats: 3.00
Odds: 2.720
Bolag: Pinnacle

Motivering:
Det är dags för derby, ligaledarna QPR gästar lokalkonkurrenten Millwall.

Som alltid med derbyn så kan utgången tyckas lite mer oviss, fyra av de fem senaste mötena lagen emellan har slutat med kryss. Skillnaden mot i år är att det är ett riktigt starkt QPR (med giftiga 57:20 i målskillnad) som kommer på besök, att jämföra med säsongen 09/10 som man landade på en trettondeplats (-7 i msk då). QPR har just nu ligans starkaste bortafacit med 7 8 2, i kontrast till Millwalls hemmaform som lägger sig på en tiondeplats med 9 4 4. The Lions gick bra som nyykomling under säsongens inledning men på slutet verkar luften ha gått ur laget, formen visar F-O-F-F-O-V.

Saknas för Millwall: centre-back Purse (avstängd), midfielder Rowlands får inte lira mot QPR då han är utlånad från dem.

Osäkra: winger Hameur Bouazza, striker Josh McQuoid

Långtidsfrånvaro:
Spoiler:
Midfielder Jimmy Abdou is out until at least mid-April with a knee problem, while defender Jack Smith (thigh) and striker Shaun Batt (knee) are still sidelined. /teamtalk.com


QPR har inte förlorat på elva matcher och har vunnit sina senaste tre.

Osäkra för QPR: defenders Fitz Hall och Danny Shittu.

Det känns som om det skall mycket till för att Millwall skall bräcka formen för gästerna, såvida inte nyförvärvet Andros Townsend ställer till med något. Med detta sagt höjer jag ett varningens finger och kör med en medelinsats.

Tog denna igår hos pinnen, men orkade inte skriva rek natten mot idag. Tvåan har sjunkit något men jag tycker fortfarande vi får bra betalt kring 2.50.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
trilion (+1), ziggen (+1)

Senast redigerad av Soap den 2011-03-08 klockan 13:46.
Soap är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat