Visa ett inlägg
Gammal 2011-03-08, 21:49   #15
ALA
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 227
Sharp$: 1512
Standard

Med tanke på Kisumus kommentar så vill jag förtydliga. Det finns ingen svensk myndhet eller utlänsk organisation som har dödat Olof Palme. Men enligt den teori om mordet som håller bäst så fanns det ett antal personer som hatade Ólof Palme. Tyvärr så råkade dessa personer i sitt yrkesliv även jobba som Säpopoliser. Det är bara där dessa personer befinner sig som allting går åt helvetee. Alla övriga skötte sig utmärkt. Jag kommer längre fram att skriva om kriminalpolisen som absolut inte har gjort något fel.

Det finns ändå en förklaring till alla dimridåer. Om det är så att Sveriges Stadsminister har blivit mördad av landets säkerhetspolis så är det en internationell skandal av gigantiska format. Snacka om bekymmer för myndigheterna. Då är det bra mycket bekvämare att en alkis som Christer Petterson har gjort mordet.

Men vem bryr sig igentligen! Eller för att citera Stig Malm. –När svenska politiker slår sig för bröstet och braverar om hur de har läxat upp den amerikanska Presidenten så är det fullkommligt skitsnack. Och så är det faktiskt. Eller för att komma med ytterligare en kommentar. Vi hade en föreläsare på ett företag som jag arbetade på för ett antal år sedan. Enligt honom så fixar Kina på 3 dagar rapporten för landets sk “nådiga lunta. Då kanske ni fattar själva. Eller?
__________________
ALA
ALA är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat