Visa ett inlägg
Gammal 2011-03-09, 18:08   #41
Wagner
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2203
Standard

Hitta en artikel på DI om Lidl och alla har väl sin åsikt om dom. http://di.se/Artiklar/2011/3/9/22966...ige-och-Danma/

Knorren var ändå kommentarerna och dom flesta går i samma stil och Lidl framställs som ett missförstått Östermalmshallen i miniatyr. Klicka på "högst betyg" under kommentarerna och låt er fascineras. För jobbigt? Okey, här kommer Top-10.

Heja Lidl

På den lokala butiken här i Stocksund är det alltid mycket (smart) folk. Det sänker priserna lite även för dem som endast handlar på ICA.
Bernat


Stollen


Lidl måste absolut vara kvar, billigare frukt och grönsaker och en massa godsaker man inte hittar i andra affärer.

Hur ska man i så fall få tag i Stollen till jul? Jag brukar köpa en eller två plattor, de med marzipan är supergoda!

Coop erbjuder också Stollen med marzipan till jul, man betalar 30 kronor for 150 gram, på Lidl betalar man 25 kronor för 1 kilo.

Lidl vill vi definitivt ha kvar i Sverige!
hth


Kvalitet


Före er som klagar på kvaliteten hos Lidl. Jag minns att det kom ut i media om icas omstämplade köttförs häromåret. Fast det kanske bara är en bagatell. Köttet är ju trots allt svenskt. Färskt eller inte spelar mindre roll.
Tysken


Dyrare mat?


Lindel är en utmärkt kedja för att få lägre priser. Dessutom är det den enda butik där man kan köpa korv med 80 % kött i, den svenska korven erbjuder ca 30 % kött resten är mjöl och stärkelse. Märkligt att fler inte läser innehållsförteckningen. Lägre priser på grönsaker slom kommer från samma ställe som ICA:s.
Förr var det mest invandrare som handlade på Lidel idag ser jag många barnfamiljer som vill få mer i sin matkorg.
Boris


RE:18. Tack och lov




Är du någonslags märkesslav? I så fall har ICA lyckats med dig. Det skall vara ICAs varor?

Alltid kul att prova nytt. Testa glassen på Lidl om du vågar du kommer inte att bli besviken.
Grogg


Lidl är bäst


Otroligt lönsamt att handla på Lidl.
Synd att inte fler insett det.
Enfaldigt att göda ICA-handlare som varje år lätt plockar ut mer pengar än de allra flesta börs-VD''ar.
Observer


Synd i så fall


Lidl har hjälp till att hålla nere matpriserna ordentligt om man nu blir hänvisad till COOP och ICA igen så blir det dyrare.

Jag får en känsla att jag är lurad när jag står vid kassan och skall betala på ICA eller COOP. Men ibland måste man tyvärr besöka dessa butiker eftersom Lidl inte har alla artiklar som man behöver.

Det är inte ovanligt att man får betala 400 kr för en kasse mat på ICA eller COOP på Lidl max 300 för i stort sett samma varaor.
Grogg


Ett otroligt bra alternativ

Fan jag älskar Lidl dom måste bara stanna och ge oss ett prisvärt alternativ till grossisternas oligopolmarknad. Bara på vårt lilla hushåll sparar vi ca 10K per år jämfört med Ica Maxi här på orten. Dom har små butiker, som man slipper springa sig trött i. Allt går snabbt, bra personal också - trevligt bemötande och sedan hem. Mycket tid och pengar att spara där.


Har ni smakat....


Låt oss bevara butikerna på samma sätt som vi en gång bevarade almarna. Jag minns när jag av en ren händelse köpte mat i Nynäshamn innan semester till Gotland. Blev förbluffad när jag såg notan för det köpet. Det såg ut som halva priset på allt.

Många av Lidls varor är helt oöverträffade. Deras vaniljglass och den tjocka youghurten är t.ex. oöverträffat bäst i bland standardvaror.

Trist att kampanjen från ICA om dålig kvalitet mm fått sånt genomslag.

Lär er att ICA-Stig är ond och Herr von Lidl är god.
Herr von Lidl


Lidl funkar 3 gånger av 4


Vi veckohandlar alltid. På en månad blir det tre gånger på Lidl och en gång på Willys (sällanköpsvaror som Lidl inte har). Och nej, vi småhandlar aldrig mellan dessa veckoinköp. Jämfört med ICA Maxi sparar vi på detta sätt nästan 30% av vår matkostnad. Dessutom tar det mindre än en halvtimme i Lidl-butiken att veckohandla. På ICA Maxi eller Willys tar det mycket längre tid. Det skulle vara tragiskt om Lidl överger oss här uppe...
Joakim


Signaturen Grogg förekommer flera gånger och då han stavar varor som varaor misstänker jag att han sitter och spammar från Danska Huvudkontoret.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat