Ämne: REK Elitserien 4/2-2010
Visa ett inlägg
Gammal 2010-02-04, 12:44   #1
Kiwid10
 
Kiwid10s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 586
Sharp$: 1
Standard

Elitserien 4/2-2010


Ett par matcher som jag tycker mig kunna hitta vinnare i.
Spelstopp 1900:


Luleå vs Modo 2a dnb 1,86 4 Units även hcp -1 2a 3,20 3 Units

Här möts 2 lag som har exakt motsatt form, Luleå bara tagit en seger på senaste 6 matcherna, medans Modo har 4 segrar och en oavgjord under samma period.
Dessa derbymöten är oftast jämna och väldigt svårlösta och inte blir det lättare när poängen betyder så oerhört mkt som det gör i denna match.
Jag lutar mig åt Modo först och främst för deras vinnarskallar med Peter Forsberg i täten, samt att deras form är snäppet bättre.

Ytterligare en back ifrån finska Pelicans Henri Laurila gör debut idag. Coachen Aravirta har fått fart på "gubbgänget" ifrån Övik och idag kommer de äntligen över slutspelssträcket (Då jag räknar med att Frölunda INTE vinner borta vs Linköping).

Enda svagheten som jag ser det är målvakterna i Modo, i mitt tycke!

SSK vs Brynäs 2a dnb 2,00 4 Units testar även hcp -1 2a 3,60 2 Units

Dessa lag har mötts 4a gånger med Brynäs vinst 3 gånger samt en oavgjord match. Brynäs starka defensiv har SSK haft mkt svårt för och Brynäs utnyttjar de få lägen som SSK bjuder på. Jag är klart inne på en målsnål match som Brynäs vinner med 1-3 eller liknande.
SSK är tvunget att satsa framåt och ta 3 poäng så att inte Timrå och Modo får en större lucka ner till dom, och det passar inte deras spel.

De spelade vs Linköping i tisdags då alla andra lag vilade och gjorde en bra match där jag trodde de skulle kunna knipa minst en poäng iaf, men problem med målskyttet gjorde att de förlorade matchen med just 1-3.

Brynäs får tillbaka viktige Jörgen Sundqvist i försvaret samt Sebastian Lauritzen framåt, irrationell spelare som gör det lilla extra. Dock så spelar inte Jonas Nordqvist som har problem med ljumskarna.

I SSK saknas Fredrik Svensson annars är laget intakt.

Skall påpekas att jag är Brynäsare men spelar sällan på dom, och rekar än mer sällan att de skall vinna. Känns lite konstigt, dock denna match har jag stark tilltro till laget.
Modo är ett lag jag verkligen INTE gillar att betta på, de vinnar när jag bettar emot dom och tvärtom..hehe
MEN idag kan jag inte låta bli att spela på dom!!

Lycka till med era spel idag!!
__________________
Remember what matter's.....

Senast redigerad av Kiwid10 den 2010-02-04 klockan 12:54.
Kiwid10 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat