Visa ett inlägg
Gammal 2011-03-15, 14:19   #119
Haltmathe
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Årsta
Inlägg: 480
Sharp$: 1768


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Snittgurkan Visa inlägg
Begriper inte varför jag har fått detta mail från Betfair:
Spoiler:
Användarnamn: ------------
(Erbjudandet gäller endast för detta användarnmamn)

Hej -------

Tack för ditt tålamod med de problem vi nyligen upplevt med Betfair.com. Vi ber uppriktigt om ursäkt för den frustration de orsakat.

Vi har tagit till oss av era synpunkter och skulle, som ett erkännande av er lojalitet, vilja erbjuda 100% återbetalning av kommissionen på ett urval av denna veckas toppmarknader.

Så här går det till:

* Placera dina spel i vanlig ordning på någon av de angivna marknaderna
* All kommission som genererats på dessa marknader kommer automatiskt att återbetalas till ditt konto inom 24 timmar efter att marknaden är avgjord
* Se villkor för fullständig information.

Vi hoppas att du uppskattar detta erbjudande och vi tackar för din fortsatta lojalitet.
Ha en bra spelvecka!


Den enda frustrationen dem åsamkat mig, är den tid som jag har fått lägga ner, för att få rätt, att ta del av bonuserbjudandet.

100% återbetalning av kommissionen gäller bara under en viss tid och vissa marknader, och är ett piss i havet, och jag finner inte någon som helst anledning till att man ska betta mera. Det tar dem säkert igen på ett eller annat sätt.

Och som vanligt, så ska man läsa igenom villkoren för femtielfte gången och antagligen behöva konstatera att inte heller det, berättigar till att delta i kampanjen.
Orsak: antagligen för att man har satt in pengar via Moneybookers.

Och vem har lust att lägga ner ännu mera tid på villkoren, och sedan behöva ringa till dem för ta reda på hur det ligger till med den saken.

Inte har jag i alla fall någon större lust att gå igenom deras invecklade hjälp-sidor som är "Google Transalatade" eller översatta av någon jubelidiot.

Dem har i vart fall, inte tagit till sig av mina synpunkter sedan tidigare och ej heller kan dem förvänta sig att dem kommer att vinna min lojalitet.
Tyvärr så kommer din bojkott att kosta dig pengar eftersom betfair är en riktig "måste ha" bookie :(
Haltmathe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat