Nu är det inte jag som tillagade detta utan det var min far (himmelskt gott) och han har inte något recept liggandes men kan väl berätta lite va det innehöll.
Han hade ett stort kött, säkert för 5-7 personer.
Han började med köttet tidigt så det måste vart på en låg nivå, han hade det i ugnen i en djup platta. Han hällde i rödvin i plattan också med köttet.
Han tillsatte sedan lite grönsaker i plattan runtom köttet, Det var Squash, potatis i klyftor, färska champinjoner, paprika, auberginer,morötter, lök och vitlök. Innan han hällde i grönsakerna så hade han lagt i olivolja. Han hade också i färsktimjan.
Detta blev otroligt gott, alla grönsakerna låg ju även o stekte i köttsaftet i ugnen vilket gjorde det hela ännu godare. Man behövde ingen sås till eftersom det av vinet,olivoljan och saftet från köttet o lite från grönsakerna var vattnigt under alltihop.
Nu får du väl kanske experimentera lite själv men hoppas du fick en liten inblick och tips om hur man kan göra en väldigt god rätt!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
|