Visa ett inlägg
Gammal 2011-03-18, 10:51   #7
zimzelen
 
zimzelens avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 458
Sharp$: 2321


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Klockan är lite över 11 och det känns som att det är för tidigt på morgonen för att kunna analysera din strategi. Man börjar känna sig ung igen får man säga.

Oavsett vad man väljer att ha för strategi så gäller det precis som i vanliga bets att ha läst på bra om vad man ska spela på. Även om du har en klar strategi som i detta fallet så kan man inte bara satsa blint på varje 0-0 match i halvlek. Varför står det 0-0? Hur har match statistiken sett ut m.m.

Men vad har du haft för resultat av det hittills? Vad man än väljer för strategi så måste man testa ett tag för att se om det funkar.

Själv har jag fastnat för tennis trading. Dels under korta matchintervaller så som ett game eller bara 2 bollar kanske. Det kan handla om allt från 2-3 tics till 20 tics hur bra man läser spelet.

En annan grej är faktiskt pre-game trading om man ska snacka minimal risk som är riktigt kul. Jag köpte en bok om det men jag ser nu att bftrader har redan postat ett bra inlägg om det tidigare. Sök på pretrading i forumet för intressant läsning.

Du kommer förstå ganska så snabbt att man börjar trada och tjäna bra pengar när man kommit upp en bit i sin kassa. Helst över 10 000kr men man egentligen kan göra det lika bra med små summor. Men då vinner man därefter också vilket många kan tycka är lite pengar.

Men som man säger. Kan du inte vinna med små pengar kan du inte heller vinna med stora pengar.
__________________
In an interstellar burst
I am back to save the universe
zimzelen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat