Visa ett inlägg
Gammal 2011-03-24, 21:08   #43
Wagner
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2200
Standard

Skrev en mindre roman tidigare så jag kan lika gärna klistra in den i min egna tråd.


Citat:
Ursprungligen postat av zz Visa inlägg
Som jag skrev i posten innan så skulle jag nog kunna leva på betting om jag ville men vill helt enkelt inte. Jag är en projektmänniska och tröttnar ganska fort. Dessutom har jag inte riktigt psyket för att klara av swingsen som jag hamnade på när jag bettade. Det var 50k upp en veckan och 40k back den andra. Jag tjänade riktigt bra pengar men de var inte värt den frustration det föranledde. Lite förenklat kan man nog säga att jag ökade riskerna/insatserna lite för snabbt även om de flesta skulle kalla min MM försiktig. Jag låg på en max insats på 0,33% av kassan. Jag hade sprungit riktigt bra hela hösten där jag haft en förlustvecka och en ganska stadig graf. Sen under 2011 blev det en riktig ber och dalbana som visserligen hackade sig uppåt men med för stora hack.

Jag använder Betting Assistant just nu men provar mig fram lite. Sen har jag en del gamla excel-ark som jag använder för att räkna ut när jag ska kliva in på en marknad.

Aldrig betalat för Betangel och tar gärna emot rescensioner på den. Själv tycker jag Betting Assistent är lite "trögt". Nån som har samma erfarenhet?
Det folk inte förstår är hur otroligt stressande det är att leva med spel 24 tim om dygnet. Ja det blir gärna så om du ska kunna leva på enbart spel. Spelar du inte så tänker du på spel, följer spel och när du kommer i säng mitt i natten så drömmer du om spelen. Med ett gäng NHL-matcher igång och några vad hängande i luften så "sover" du med ett öga öppet. Vaknar med ett ryck efter några få timmars "sömn" och då ska det upp och smygas resultat på sena matcher som börjat runt 05-06. Man tassar upp likt en alkoholist som behöver några stadiga för att somna om. Fast här är det skärmen som ska tändas för att, om möjligt, få lite ro i själen.

Fast alla behöver inte göra samma misstag som mig. När jag väl börjat Laya i blygsam skala hos BF växte det snabbt till en lavin. Precis alla fotbollsmatcher skulle jag om möjligt sälja/boka/laya. Hade Unibets startodds som riktmärke och fick jag det eller lägre så blev det affär. Sen kom jag på att man kunde köra samma race med O/U och vips så dubblades arbetsbördan. Du nämnde 0,33 % av kassan, jag låg på knappt hälften. Men trots det så omsatte man sjusiffriga belopp per månad och det var inga problem. Man visste ju att konceptet fungerade och risken per match var ju löjligt låg i procent räknat. Vidare så hade man ju 2 av 3 tecken på sin sida så svängningarna var heller inga problem.

Trots det så blev det för mycket och sista halvåret var det dessutom något alldeles djävulskt massa oavgjorda matcher som tippa över åt fel hål i slutminuterna. Helt ologiskt då klykor brukar vara stängda matcher vid den tidpunkten och mål kommer när det ska jagas utjämning. Till slut kom det befriande målet (ja faktiskt..) något spanskt dynggäng som mötte Real tappa till 1-1 och på övertid kom så 2-1 och det var droppen som urholka stenen och jag loggade ut från Betfair. Med vinst dock, och jag har inte återkommit. Har heller inte ångrat mig en sekund.

När allt var som allra tyngst så gick NHL-hockeyn åt helvete också. Det hade varit en trygg kassako under många år. Vet inte om ni minns det här men dom gjorde om reglerna för några år sedan, fråga mig inte hur. Hur som helst så gick det 13 favoriter då dussinet under en period innan bookmakers kom in i matchen. Kostade väl i storleksordningen som tennisen som jag gett upp flera år tidigare.

Det löjliga är att jag inte ens behövde Betfair. Hade redan börjat trappa ner på verksamheten och avvecklat alla obstinata nätbolag. Men så halka jag in på ett bananskal, fick en deal på 2 % i kommission och sen var bollen i rullning.

Då man slapp BF så sjönk ju arbetsbördan med 90 % ungefär och kvar hade man bara statens gruva och det räckte ju och blev över. Ja fram till för 2-3 år sen då dom efter 22 års pilkastande för att få fram oddsen gjorde något åt saken. Ja sen dess har man varit arbetslös på riktigt. Ingen mening att leta eventuella misstag när dom klipper av efter 1000, ja ibland 500 spänn. Blev 3-4 spel under hela fjolåret och det var sånt man råkat snubbla över. Från 10-tals miljoner i omsättning på identiska tripplar till glasspengar är snabbt marscherat. Snabbt och snabbt! Tog väl 15 år innan dom lärt sig att ändra på startoddsen..

Men den kursändringen visade sig snabbt i bokslutet för staten. Omsättningen på oddset sjönk med 18 % från 2008 till 2009. Trots det så ökade vinsten med 7 %. Skulle göra vilken företagsledare som helst grön av avund. Tror det här var början på slutet och som till slut fick upp ögonen på ledningen. Dom insåg att verksamheten var en organiserad lekstuga som kostat staten hundratals miljoner under åren. Underhållande läsning för regniga sommarkvällar och kanske finns det några bekanta nick gömda bland kommentarerna. http://oddssattarna.blogspot.com/

Mina misstag var det ja! Ja något som är fruktansvärt onödigt, stressande och fullständigt meningslöst, du kan ändå inte påverka resultatet, är att följa matcherna på livescore. Om ni nu inte livespelar, men då lär ni förkorta ert egna liv med ytterligare några år.

Hoppas det inte blev för negativt det här. Ni kanske är stresståligare än mig, men det var jag också för 25 år sen. Återkom då och ge fan i livescoren under tiden.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
eddieh (+5), Munchies (+5), performance (+10), Vlad (+5), reyad (+5)
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat