Visa ett inlägg
Gammal 2011-03-29, 13:27   #6
alexybt
 
alexybts avatar
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 231
Sharp$: 431
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av raaabin Visa inlägg
enkla cash idag!

Under 3,5 Tjeckien - Liechtenstein, odds: 1,975. Senaste möten sluta 0-2 till Tjeckien. Tjeckien har endast varit över 2,5 en gång under detta kval och det var i 2-1 förlusten mot Spanien senast. Lichtenstein har varit över 2,5, 2 av 3 gånger men endast över 3,5 en gång - mot Spanien i 0-4 förlusten. Så jag ser mycket spelvärde i denna, har väldigt svårt att se att Liechtenstein ens ska skapa någon målchans samtidigt som att sannolikheten att Tjeckien för 4 mål är väldigt liten!

Sverige vinner och håller nollan, odds: 1.61. Sverige har spelar 4 raka hemmamatcher utan att släppa in mål, mot Tyskland, San Marino, Ungern och Skottland, senast var mot Bosnien & Hercegovina. Dagens motståndare Moldavien anser jag är sämre än alla dessa lag utom San Marino. När det dessutom är en så extremt viktig match för Sverige där vinst är det enda som gäller för att kunna utmana Holland och gratisplatsen till EM som bästa tvåan får så är det inget snack. Sverige vinner med 2-0, 3-0!

Estland - Serbien, odds: 1,90. Serbien tog sista chansen att hänga på när man vände och vann mot Nordirland sist med 2-1. Nu är det ännu en måstematch, denna gången mot Estland. Estland ligger en poäng bakom Serbien och Slovenien dock med en match mindre spelad. Detta gör att Serbien måste slå Estland idag för att inte riskera att ligga 5 respektive 3 poäng efter tvåan och trean i tabellen. Som sagt en måstematch för i stort sätt båda lagen men framförallt för Serbien, tycker ändå att Serbien har bättre trupp och Krasic avgör detta idag!

Lycka till idag!
Du är medveten om att Estland vann i höstas mot serbien samt att Krasic, Stankovic och Subotic inte kommer att medverka? Vidic och Zigic är tveksamma.
Har själv spelat Estland +0.5, men bol
alexybt är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat