Ämne: NHL 29/3
Visa ett inlägg
Gammal 2011-03-29, 20:41   #7
tompa87
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 307
Sharp$: 6056


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Jag skulle inte spela emot Nashville idag, även om Vancouver är stekheta så är Nashville desperatare och Vancouver ute på en utmattande turne, dessutom utan Hamhuis (bäst plus/minus i laget) nu också, börjar bli tunnt på backsidan och jag leanar definitivt Nashville idag.. Columbus vann dessutom skotten sist och åtminstone lika bra som Vancouver ..

det blir 3e matchen på 4 dagar i 3 olika städer Atlanta-Columbus-Nashville, 4e på 6 nätter (även den 4e borta i Detroit), man går runt på färre och framförallt sämre backar och jag tror det kommer att ta ut sin rätt snart.

Nashville dessutom starka hemma 22-8-7 och man har vunnit 8 av dem senaste 10 hemma, 1 reguljär torsk och en på övertid.

Sen gillar jag underspel sabres, underspel Pens, under 1,5 första i florida matchen ..

Gillar även Bolts idag, clinchar så gott som en playoff birth med en W idag, och Ottawa passar utmärkt, torskade i OT mot ATL där jag tyckte där var sämre än Atlanta men hade lite flyt med studsarna, oddset lockade inte så jag litar på att det lossnar igen för ett av NHLs bästa offensiva lag å tar hcp -1,5. Stamkos måste tagga till om han ska komma ikapp Perry..
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
train TJUU TJUUUUU
tompa87 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat