Ämne: NHL 29/3
Visa ett inlägg
Gammal 2011-03-29, 23:56   #14
Xamdam
 
Xamdams avatar
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 115
Sharp$: 6
Standard

Ogiltigt spel-ID: 335897


Man var utspelade mot Columbus då de konstant pressade i Nucks zon. Vad man dock visade var att trots att mycket spel var dåligt så är målvaktsspelet helt fenomenalt i Schneider (även Luongo är jävligt stabil) samtidigt som man är ruggigt duktiga i anfallszon på att passa bort motståndarna och verkligen ta vara på sina målchanser. Nucks gjorde mål på 4/9 och Columbus på 1/20 eller något liknande. Blev imponerad och kör Nucks mot ett starkt hemmalag i Preds. Preds sjukt bra hemma, men skall inte förglömmas att Nucks är ligans bästa bortalag.

Ogiltigt spel-ID: 335898


Dominerade Red Wings något och de spelade bra defensivt, måste dock ta vara på chanserna bättre. Tar hellre Hawks till 2.2 än Bruins till 1.78.

Ogiltigt spel-ID: 335899


Pittsburgh har inte någon stjärnoffensiv (även om den är hyfsat gedigen och "normal") utan Crosby, Malkin etc. Såg matchen mot Florida och man var utspelade, det som räddade Pens var Fleurys storspel samt att Panthers har för dålig offensiv spets för att riktigt kunna ta vara på alla lägen de skapade. Seriens näst bästa bortalag i Flyers har nog lättare att slå hål på Fleury.

Ogiltigt spel-ID: 335900


Torontos chanser till slutspel är minimala samtidigt som Sabres krigar mot Rangers och ev. Canes runt strecket. Miller spelar bra, Buffalo har haft en bra forecheck och offensiv när jag tittat samtidigt som man är ligans tionde bästa bortalag.

Ogiltigt spel-ID: 336843


Dessa förbannade spel har jag alltid fel på, tror jag missat 3/3 eller 4/4, men jag fortsätter försöka för nu skall jag fan sätta en. Har ingen statistik men vet att jag hört kommentatorer ofta nämna när Toronto spelat att de är ett lag som nästan aldrig gör första målet utan oftast släpper in först och därför känns det här spelet lämpligt!

Ogiltigt spel-ID: 335901


Två lag som producerat dåligt med mål så egentligen kanske det inte är ett megaspel, jag spelar Ö 5 på grund av att Clemmensen står för Florida och han är betydligt sämre än Vokoun, hoppas därmed på att ett par fladderpuckar ska ramla in. Lyckas CJB hålla samma spel mot Florida som de höll mot Nucks så kommer det bli över 5 no doubt, Clemmensen kan inte rädda det Schneider räddade.
__________________
I was bangin 7 gram rocks, that's how I roll - winning

Senast redigerad av Xamdam den 2011-03-30 klockan 05:49.
Xamdam är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat