Visa ett inlägg
Gammal 2011-03-30, 13:21   #5
Redbull
 
Redbulls avatar
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 330
Sharp$: 2854
Standard

Växjö - Modo känns som att det kan gå hur som helst. Växjö har egentligen allt att vinna medan Modo har allt att förlora. Helt ofattbart att Modo har satt sig i denna situation. Någon Nagy/Bartecko effekt blev det aldrig och frågan är om dessa nyförvärv har stjälpt eller hjälpt laget? Dags att bygga något nytt och slänga ut ”pensionärerna”? Även om Växjö torskar ikväll har man fortfarande allt i sina egna händer. Oavsett om Växjö går till Elitserien eller inte ska dom ha en stor eloge för sin fantastiska säsong.

Själv har jag spelat Rögle ikväll. +0 till 1.926 @ Pinnacle.

Rögle har verkligen häng på Elitserieplatserna och har väl inte det tuffaste spelschemat kvar. Vinst ikväll är dock ett måste om man vill leka med dom tuffa pojkarna nästa säsong.

Finns en risk att Rögles Eric Himelfarb missar matchen, vilket är ett avbräck. Men å andra sidan så har Victor Bartley verkligen spelat upp sig och visat sig vara väldigt viktig under kvalserien. Dessutom har Jonas Fransson hittat tillbaks till storformen. Spelar alltså Rögle, insatsen tillbaka vid oavgjort efter 60 minuter.

Senast redigerad av Redbull den 2011-03-30 klockan 13:32.
Redbull är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat