Visa ett inlägg
Gammal 2011-03-30, 18:56   #37
Overkill
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

2011-03-30 C Harris (Belle Vue Aces) - (Elite League)



Datum: 2011-03-30
Tid: 20:30
Sport: Speedway
Land: England
Liga: Elite League
Match: C Harris (Belle Vue Aces)
Period: FT

Spel: Över 10 (3-way)
Insats: 2.00
Odds: 2.050
Bolag: Bet365

Motivering:
Även detta ett O-pick då jag och eddieh är 100% överens om att detta spel är värde, vi håller trots allt ändå ner insatsen till 2u då säsongen är ung samt att de nya ljuddämparna kan ställa till det lite inledningsvis innan förarna lärt sig fullt ut hur de ska göra för att få ut max från cyklarna.

Vi tog upp det mesta i den föregående reken på Belle Vue att Harris bör trivas som fisken i vattnet på denna bana, den är stor med mycket utrymme att bygga fart runt banan.

Han ställs mot Bjerre i två ordinarie heat och antagligen även ett tredje (nomineringsheatet) under kvällen.

I första heatet för kvällen kör Harris par med Gjedde mot Kenneth Bjerre/Topinka och där ska han ha minst 2 poäng, annat vore katastrofinledning för Belle Vue.

I femte heatet kör han återigen i par med Gjedde och nu ställs han mot beskedligt motstånd i Allen/Korneliussen. Blir väldigt förvånad om inte Bomber vinner detta heat.

I elfte heatet parar Harris för tredje gången ikväll med Gjedde och ställs där mot heldanskt motstånd i form av Iversen/Lasse Bjerre (Kenneths lillebror). Minst två här också bör det bli.

I trettonde heatet är det så dags för honom att bilda par med Schlein (som även han bör trivas otroligt bra på denna bana!) mot Kenneth Bjerre/Iversen. Givetvis ett tufft heat men en förare av Harris kaliber ska vara åtminstone på poängplats i detta heat, vanligtvis etta eller tvåa i heatet.

Nomineringsheatet bör han också ställa upp i för att hjälpa laget till ytterligare poäng och förhoppningsvis en seger.

Vi har Harris 11-13 poäng, runt där känns som ett rimligt resultat för Bomber ikväll och det krävs runt dessa siffror av honom (så länge ingen annan kliver fram om han har en dålig kväll givetvis) för att BV ska få med sig ett bra resultat från King's Lynn.
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat