Ämne: NHL 7/4
Visa ett inlägg
Gammal 2011-04-07, 13:30   #5
tompa87
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 304
Sharp$: 5521


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av nausea Visa inlägg
Ja, Dallas har minst sagt mycket att hämta. De kan ju ta sig till slutspel, men den chansen är minimal. Näst intill omöjlig skulle jag t.o.m påstå ^^

Tycker inte oddsen lockar någonstans faktiskt. Rangers litar jag inte på för fem öre. Möjligtvis Canucks -1,5 @ 2,30~

Mja, minimal skulle jag inte säga, tvärtom tycker jag dallas har alla chanser; 3 matcher kvar, home and home vs Colorado å sen minnesota, överkomligt motstånd. 6 poäng där är inte alls omöjligt och då om man vinner utan shootout är man uppe på 97 p och 38 ROW. Chicago har home-and away Detroit, svåra matcher där jag inte tror man fullpottar, vilket leder oss till 2 lag på samma poäng med samma ROW (om Chicago vinner en av matcherna mot detroit utan SO) och då blir det inbördes poäng, där vinner dallas..

Anaheim har även dem ganska tuffa matcher kvar mot LA, som fajtas för 4e plats och hemmafördel i slutspelet, skillnaden där är att Anaheim har 41 row, vilket vare sig Dallas eller Chicago kan komma ikapp vilket gör att dem har allt i sina egna händer. Om Phoenix och Nashville förlorar sina 2 sista i regulation är Dallas ikapp dessa lag med vid 3 segrar och samma ROW och har då åxå inbördes möten; Phoenix vinner på inbördes mot dallas och Nashville Dallas är 4-4 poäng inbördes och då blir det målskillnad, där Nashville vinner just nu, med en hel del mål. 28 + mål, lite mkt att hämta in. Då skulle jag säga att det står mellan chicago och Dallas och jag säger att dem har 50/50 chans bägge 2 med tanke på kvarvarande schema.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
train TJUU TJUUUUU
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
gufimuse (+5)

Senast redigerad av tompa87 den 2011-04-07 klockan 13:36. Anledning: inte klar
tompa87 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat