Ämne: NHL 8/4
Visa ett inlägg
Gammal 2011-04-08, 11:20   #2
yertle
 
yertles avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 482
Sharp$: 1177

yertle - Hockey 12/13 Pres
Stats: 115 - 125 - 1
ROI: 99.54%
Vinstprocent: 47.92%

Standard

Håller med kungen, tror att Nashville tar det. De är ett bättre lag än Columbus och har mer att spela för då de jagar den eftertraktade fjärdeplatsen. Columbus har inte vunnit i Nashville sedan 2006.

Jag kommer även lägga två statistikspel...
Atl vs Car X
Tbl vs Flo X

Jag tror också att Buffalo kommer att dra det längsta strået mot Philadelphia. Det är en viktig match för båda lagen. Torskar Pittsburgh och Philadelphia vinner så tar de hem Atlantic division samt att de har chansen att gå om Washington för Eastern titeln. Om Buffalo vinner så är de klara för slutspel. Buffalo kan få tillbaka Miller till matchen, detta bestäms under dagen. En het Vanek avgör?

Phoenix och Sharks möts i en home-and-home. Phoenix hade förhoppningen att dessa matcher skulle kunna avgöra Pacific division men tyvärr är poängskillnaden för stor och istället kan de bi indragna i en riktigt jakt på en slutspelplats. Jag tror att Sharks kommer mäkta med en series-sweep här och ta de två återstående matcherna. Tidigare matcher har slutat med vinst med två mål eller mer.

Dallas möter Colorado för andra kvällen i rad och jag tror att de kommer att fightas emot Chicago och Phoenix om den sista platsen. Chicago möter detroit home-and-home och även om Dallas är två poäng bakom så har de verkligen en chans här att knipa sista platsen. Trots bortamatch tror jag att Dallas tar det efter fulltid.

Mitt sista spel blir Anaheim mot LA, där Anaheim kommer att vinna. Stärkta från 6-2 seger mot Sharks och med heta Perry, Ryan och Visnovsky kommer detta att gå vägen
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Shell Peppe (+2)

Senast redigerad av yertle den 2011-04-08 klockan 11:26.
yertle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat