Ämne: MLB 11/4
Visa ett inlägg
Gammal 2011-04-11, 23:09   #7
Sonadar
 
Sonadars avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 258
Sharp$: 500
Standard

Plockade Rockies, Cardinals och Astros idag.

Rockies möter Pelfrey som har inlett säsongen med en WHIP på 2.68 och ERA på 15.63 över två starter, även om dessa siffror givetvis kommer sjunka är det förhoppningsvis godis för ett så starkt offensivt lag som Colorado. Bouncebacks brukar inte gå på en start, och detta är i mångt och mycket ett momentum-spel till 1,99.

Cardinals spelade äntligen en välspelad match igår, och deras offensiva potential började visa sig (förutom Pujols då).
Barry Enright är en flyball-pitcher "prone to the longball" som det brukar heta, och Chase Field är ju inte den sämsta parken att slå home runs i.
Rasmus-Pujols-Holliday är egentligen en ganska vidrig offensiv combo, men det har inte riktigt blommat ut än, och sen ligger Berkman där bakom och fiser också.
McClellan var stabil i sin första start, och var grym genom ST. Visst finns det alltid en risk med relievers som blir starters, å andra sidan inte blivit sedda på det sättet förut och de har scouting reports och erfarenhet från tidigare år i mlb. Oddset är 1,87

Astros vann igår med 7 runs på 16 hits bakom stabile Happ. Offensivt sett så har Cubs en klar fördel, men de är inga Reds direkt, vilket var laget som Figueroa blev runtsluggat av i debuten när han gav upp 10 runs(6 earned) på 11 hits, med 1 walk över 5 innings.
Han är en pitcher som förra säsongen gillade bäst att pitcha hemma och på kvällen (i Houston) där han var 4-1 med en ERA på 2.7 (inkluderat matcherna i Philadelphia)

Dempster som ska vara Cubs ace har sett blek ut i år, 10 ER över 13.2 innings mot Arizona och Pittsburgh på hemmaplan. Eftersom jag gillar att spela momentum så känns denna matchen fin då Houston kommer från fet seger och Cubs kommer från svidande förlust. Oddset är 2.18.
Sonadar är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat