Visa ett inlägg
Gammal 2011-04-16, 12:46   #2
Soap
 
Soaps avatar
 
Reg.datum: dec 2010
Ort: Det karga nord
Inlägg: 852
Sharp$: 1843
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lawio Visa inlägg
Tanker och idéer?

Shoot!
De som sitter på tankar och idéer som man vill dela med sig av förmår nog att posta dem på egen hand, men snart får vi ju bottar som skapar dagens trådar så slipper du klicka på skapa tråd knappen åt oss...

För att tillföra något konkret:

Vid en bortaseger mot Walsall idag så säkrar Brigton ligatiteln. Walsall har på sistone ett fint facit på sina hemmamatcher, 4 1 1, men frågan är om det i kombination med att man har kniven mot strupen tabellmässigt räcker till för att stå emot ligans bortastarkaste lag som kommer dit med formen V V O V V.

Seagulls har Skipper Greer avstängd sedan förra matchen då han fick sitt andra röda för säsongen mot Sheffield W, han är dock ingen vital del i lagbygget och har inte nätat hittills. Utöver Skipper har man två långtidsskadade som man klarat sig utmärkt utan. Walsalls back Aaron Lescott är skadad sedan början av mars. På sina fem senaste har man formen V F O V O.

Hemmalaget kommer senast från en välbehövlig 3-2 vinst hemma mot Brentford, men att vinna två matcher i rad har man inte gjort sedan ligastarten i augusti. Jag tror på en uddamålsseger och ligatitel för Brighton i eftermiddag. Pinnen har bortavinst till 2.15.
__________________
"I must inform you that your betting account has now been closed and no further business may be executed on your behalf. We would like to take this opportunity to thank you for your past custom."
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
dktrades (+1), skOEld (+1)

Senast redigerad av Soap den 2011-04-16 klockan 12:47.
Soap är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat