Visa ett inlägg
Gammal 2011-04-22, 11:14   #3
Overkill
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

2011-04-22 Nässjö FF - Gullringens GoIF (Division III NÖ Götaland)




Datum: 2011-04-22
Tid: 14:00
Sport: Fotboll
Land: Sverige
Liga: Division III NÖ Götaland
Match: Nässjö FF - Gullringens GoIF
Period: FT

Spel: x2
Insats: 5
Odds: 1.90
Bolag: Unibet

Motivering:
Andra omgången i Nordöstra Götaland när Nässjö tar emot gästande Gullringen. Jag var och såg de sistnämndas premiär på Gullemon förra lördagen och imponerades verkligen inte, en stor anledning var att de saknade ett par nyförvärv och det påverkade deras insats negativt. Det största avbräcket kom redan på matchvärmningen när nyförvärvet Igor Cavkov från BK Kenty fick kliva av. Han värvades in som ersättare till brassen André som lämnade klubben efter fjolårets säsong. Tung och stor, kan hålla i bollen och fördela den vidare. Alltså saknades detta i premiären och det märktes verkligen. Anfallet i Gullringen hade ingen styrka och finess och således hade försvaret i IF Haga en ganska behaglig premiärupplevelse. Glädjande nog är Cavkov med i truppen till denna bortamatch och väntas göra debut, så det kommer göra en hel del nytta offensivt.

Har pratat med en polare som bor i Nässjö, han menar att de gjorde en godkänd premiär men att offensivt såg det väldigt tveksamt ut. Söderköping tog hem matchen med 1-0, gjordes efter redan 10 minuters spel. Saknas i laget gör mittbacken Zander, yttermittfältaren Stenebrandt och otroligt viktige (tungt avbräck!) slitvargen Rosenkvist som spelar centralt på mittfältet. Fördelar bollarna offensivt, saknades dessutom stora delar av förra säsongen.

Nässjö FF är ett väldigt ungt och orutinerat lag som håller rätt låg Div. III-klass. Gullringen bör placera sig som ett mittenlag denna säsong, det finns en del klass i truppen.

Här tycker jag bookies är riktigt fel ute och att Gullringen tar poäng till 1.90? Man tackar, man tackar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Bozze (+3)
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat