Visa ett inlägg
Gammal 2011-04-29, 10:10   #38
Persa
 
Persas avatar
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 474
Sharp$: 3963

Persas fotboll - 2013/2014
Stats: 6 - 2 - 0
ROI: 158.91%
Vinstprocent: 75.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av yertle Visa inlägg
Varför viftas det inte hej vilt med kort av alla möjliga kulörer när det blir dessa ansamlingar kring domare?

Jag ser inte direkt mycket på fotboll men ser ofta på de stora tillställningarna tex CL, VM eller andra viktiga matcher. Är det något jag kan störa mig på så är det hur mycket skit fotbollsdomare kan få vid vissa domslut. Ni som är insatta, finns det någon regel som säger att bara kaptenen får prata med domaren efter ett domslut eller är det fritt fram? Om det finns en regel så förstår jag inte varför det inte blir mer kort i sådana situationer...om det inte finns, så borde det verkligen införskaffas en sådan regel!
Jag har för mig att det var det som hände i VM-matchen mellan Portugal och Holland 2006. Domaren delade ut 16 gula och 4 röda kort och fick massiv kritik i efterhand.

En bra domare kan ta egna beslut, en dålig domare påverkas av spelarna runt om. Kanske Barcelona och Real Madrid visste att Stark inte var stark utan en svag domare och det var kanske där cirkusen började. Stark borde ha gjort som Valentin Ivanov (VM-domaren mellan Portugal och Holland) och varnat alla spelare som försökte påverka dombesluten.
Persa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat