Visa ett inlägg
Gammal 2011-04-30, 16:15   #6
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Om det är PRECIS som du säger, vilket känns konstigt då man inte kan registrera flera konton i samma namn, så är det unibets fel i det här fallet.

Den här självspärrs funktionen är ju helt verkningslös om man ändå kan öppna ett nytt konto i samma namn när man vill spela igen. Antar att unibet tycker den är snygg att ha då de kan säga att det är en funktion som ska minska spelberoendet, men om det är så att man ändå kan öppna ett konto till i samma namn och fortsätta med sitt spelberoende så är det ju extremt fult av Unibet att ens ha en sån här funktion som bara ska se bra ut.

Om man drar det till det extrema så kan unibet visa att här motverkar vi spelberoende genom att folk kan spärra sina konton, det ingen vet är att de kanske låter samma personer öppna nya konton och fortsätta spela bort pengar TILLS de vinner och då säger de bara att de brutit mot reglerna för de har flera konton och därmed har de ett gäng spelberoende användare som bara kan förlora då kontot spärras så fort de vinner.

Precis som Boone säger, vad skulle Unibet tycka om pressen skrev om det ovanstående?

Det mest troliga är väl att det är du som faktiskt försökt fuska och gått runt reglerna på något vänster, typ använt din syrras namn på andra kontot men kanske ditt eget kreditkort så de avslöjade dig. Bolagen gör typ som de vill i de här lägena då du klart och tydligt brutit mot reglerna, sen att de kanske inte följt dem heller skiter de i så det kan nog bli svårt att få några pengar...

Lycka till hur som och tala om hur det går! Håller tummarna

Senast redigerad av Lazlo den 2011-04-30 klockan 16:16.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat