Visa ett inlägg
Gammal 2011-05-05, 11:13   #569
Pacman
 
Pacmans avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 769
Sharp$: 6882

Pacmanscorner Twitterpicks
Stats: 1093 - 1168 - 229
ROI: 99.65%
Vinstprocent: 48.34%

Standard

Droppar lite info om morgondagens Veikkausliiga matcher redan nu eftersom dessa börjat droppa redan för att återuppliva dagboken

RoPS vs Jaro till 1.95 (PAF/Centrebet) (tog den igår till 2.00 hos Expekt)

Första matchen för säsongen då för båda lagen, RoPS steg ju som bekant från Ykkönen till denna säsongen men åkte sedan fast i en sällanskåda matchfixningshärva vilket slutade med att dom kickade ut 9 av 11 spelare som oftast var i öppningselvan. Inte nån direkt bra förberedning inför ligastarten.

Man har nu tagit upp en del juniorer samt värvat lite spelare som inte platsade i dom andra lagen i liga och ykkönen. Försvarsmässigt helt ok men anfallsmässigt inget vidare tyvärr. Dom har ju dock tagit några poäng i diverse cupmatcher i år, Jaro har haft det tungt i cupspelet so far men har kommit igen på slutet och jag såg dom i träningsmatchen senast mot VPS då dom vann med 0-3.

Håller dom samma klass imorgon ska det inte vara nåt problem för dom att vinna, båda lagen möttes för övrigt i ligacupen tidigare i år och då vann Jaro borta med 2-5. Inget vidare info med vilka som spelar i båda lagen ännu dock.

Denna matchen borde Jaro vinna utan större problem, frågan är om RoPS kan skapa nån riktigt farlig målchans i matchen.


Honka vs JJK O2.75 till 2.00 (Ladbrokes/188Bet/SBOBET/Canbet)

Blir ett överspel här, Honka grymma hemma och har bokstavligen sprutat in mål i cupspelet. Man snittar 2.2 gjorda på fem senaste i cupen och 1.0 insläppta.
JJK har även varit inblandade i några målrika cupmatcher.

Senast ledde man med 0-3 mot FC Lahti i halvtid bara för att se försvaret totalt klappa ihop och släppa in fyra mål sista 20 minuterna. Innan dessa hade man en 0-8 seger borta mot PK-35. Man möttes öven i ligacupen tidigare i år och då slutade det med hemmavinst för Honka med 2.1.

Så för att summera så har båda lagen bra med spelare som kan göra mål medans deras försvar kan vara lite shaky och släppa in några enkla mål.
Spelet blir således över 2.75, tar en halvvinst och en halvpush om det bara blir tre mål i matchen.
Pacman är inte uppkopplad   Ge poäng