Visa ett inlägg
Gammal 2011-05-10, 11:39   #2
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Själv ryggar jag RobinD's överspel i den franska matchen. Han är inne i ett B5 och är väl 100%ig på B5 har jag för mig.

Sedan har jag spelat på AIK. De möter Åtvidaberg som spelar i superettan. Ofta brukar de lägre divisionerna klå allsvenskalagen när det gäller cupspel men AIK är undantag.

Citat:
Vad har du att säga om AIK?

– AIK är bra organiserade och har ett defensivt tänk. Sedan har de två forwards som de förlitar sig mycket på som de inte hade förra året.

Hur ska vi vinna?

– En del är att klara av deras aggressivitet och samtidigt behålla kylan. Vi vill ha fart i spelet och kommer då också att få ytor. Vi ska vara tuffa i duellerna och göra varandra bra i det offensiva spelet.

Hur ser du på cupen som helhet?

– Det är häftigt med cup, det kan bli förlängning och allt. Vi är alla tävlingsmänniskor och det vore bra att få spela tuffa matcher. Några allsvenska lag kommer att ryka i den här omgången och sedan är det bara 16 lag kvar.

Bruno Marinho är tillbaka i truppen efter sin avstängning och ersätter Pontus Karlsson, som har problem med ett öga.

– Det gäller att slita lite jämnt. Alla vill spela match men vi har ny match igen på lördag (Falkenberg, borta) så nån förändring kommer att ske, avslutar Andreas Thomsson hemlighetsfullt.

Truppen

Henrik Gustavsson, Steinar Strömnes, Erik Moberg, Daniel Hallingström, Kristian Bergström, Christoffer Karlsson, Haris Radetinac, Bruno Marinho, Viktor Prodell, Oscar Möller, Prince Eboagwu, Daniel Swärd, Andreas Johansson, Jesper Arvidsson, Amir Suljic, Gustav Jansson, Magnus Eriksson, Anton Tinnerholm.
http://www.svenskafans.com/fotboll/I...en-403386.aspx
http://www.svenskafans.com/fotboll/I...en-403300.aspx

Ska man tolka det som att man inte vill köra fullt ut på cupen?
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat