Visa ett inlägg
Gammal 2011-05-17, 09:39   #55
Wagner
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2204
Standard

Antar att det är sånt här som Perfa menar med anekdoter. Så vi spar den i skafferiet.

Citat:
Ursprungligen postat av eddieh Visa inlägg
2011-05-17 19:00ElitserienBajen vs Dackarna 1 FT 2 2.800


Unibet är sina vana trogen först ut med matchoddsen i Elitserien.
Spoiler:
Tycker inte Bajen ska vara så stora dogs som oddset visar.Ger dom iaf minst 40% chans att vinna i hemmapremiären mot ett lite skadedrabbat Dackarna.Hemmaförarna ska enligt uppgift ha varit riktigt nöjda med banan under gårdagens träning.Ni som vill kan invänta de andra bolagens släpp,men jag tvivlar på att detta objekt kommer släppas högre.Hade hoppas på som högst 2.30,2.40 i odds på hemmaseger.Matchen kommer sändas direkt i TV4 Sport,och det hoppas jag kommer tända hemmaförarna lite extra ikväll.

Nu ska jag sova några timmar,sen får vi se vad de andra bolagen "kontrar" med.

Heja vädret,även om det är tisdag...

Så har det inte alltid varit. När seklet var ungt, eller om det var ännu tidigare, skulle ingen komma på tanken att släppa före Svenska Spel. Orsaken till det stavas pengar. Oddssättare är som folk är mest och ville även dom ha en bit av statens kaka.

SS blödde friskt på tisdagarna, också, och till slut kom draget att köra med tomrader på listan för mopparna och släppa oddsen vid 12 som nu. Tidigare hade sedvanlig pilkastning ägt rum på måndag morgon så att oddsen fanns med på listan som gick ut till butikerna. Nu hjälpte det föga då alla andra sköt fram publiceringen till dess att SS gjort bort sig igen.

Veckorna gick och det svettades allt mer ymnigt i bunkern i Sundbyberg. Den där 12-tiden försköts allt mer men inget hjälpte. Så en vacker tisdag hade dom fått nog i bunkern och vägrade att släppa siffror. Folk ringde som tokiga, SS skyllde på "datafel" och så vidare. Klockan tickade på men positionerna var fortsatt låsta.

Då hände det! Unibet la ut sina odds och som genom ett trollslag var monopolets "dataproblem" lösta och oddsen påfallande lika dom redan publicerade. Surprise..

Då kom nästa drag! Unibet drog tillbaka sina odds och la sen ut sina tänkta och det var något helt annat. Allt det här hände inom loppet av 5 minuter. På den här tiden var det lagt kort ligger hos monopolet. Inga semifasta odds som ändras efter varje flaggkontos besök. Utan verkligen Fasta odds som var fasta hur galet det än var och oavsett hur mycket pengar som pumpades in.

Fällan var gillrad och bytet hade slukat rubbet. Festen kunde börja hos ombuden, var det tänkt..

Men även dom bästa historierna kan ha ett tråkigt slut och så också denna. Trippelkrav på den tiden så en kantboll räckte för att slå undan benen på folk. Men en minnesvärd episod var det även om man kunde hålla sig för garv just den kvällen vid 9-tiden.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Shell Peppe (+5), performance (+10), Vlad (+5), Soap (+5), Overcome (+1)
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat