Visa ett inlägg
Gammal 2011-05-18, 14:14   #1
zimzelen
 
zimzelens avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 458
Sharp$: 2321


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Zimzelen swischar runt tennis


Insprirerad av bftraders dagbok tänkte jag lagom till Franska Öppna dra igång en egen dagbok om tennis där jag framför allt vill bli bättre på att spela satta odds.

Intresse för tennis har varit stort genom åren då jag är uppvuxen i den svenska stortiden inom tennis. Betting på tennis kom för något år sedan när jag började spela online. Jag tippade främst fotboll med tennisen lite som sidoprojekt där jag oftast ryggade duktiga cappers.

Förra sommaren blev jag invigd in i betfairs värld av en gammal vän. Tog inte så lång tid innan jag insåg hur roligt det var att trada på tennis. Och duktig blev jag på det också. En blygsam 5-hundring tradades upp till flera tusenlappar inom någon månad och sen så var all annan betting så gott som bortblåst. Det blev tennistrading för hela slanten med en del tradingobjekt i fotbollen.

Nu har jag även börjat spela på satta odds då jag alltid tyckt det är intressant att spela hcp spel och setspel i tennis. Jag dammade av mina bwin och bet365 konton för 2 månader sedan med målet att bli duktig på att kunna lägga några spel och sedan inte behöva tänka mer på det till skillnad från tradandet som ibland kan suga ur all mental kraft ur en.

Jag är mest intresserad av WTA men försöker bli bättre på ATP. Djokovics framfart har gjort ATP lite roligare i år.

För att hitta mina spel använder jag mig framför allt av Tennisinsight (anv namn raglan för de som undrar) men även Oncourt som jag har labbat lite med inställningarna på. Nu tror jag mig hittat en som passar mig.

Målet med dagboken:

Bli bättre på att spela på satta odds. Dagboken ska sporra mig till att bli mer selektiv. Jag kommer att endast spela på bet365 och betfair. Det blir mest odds från bet365 då jag vill jobba upp kassan där. Betfair blir det om oddsen skiljer sig avsevärt. Bättre odds än mina kan ni alltså oftast hitta på andra sidor.

Unitstorlek blir 1-5. Kan justeras upp något om jag provar 2-6 systemet. Läs infot om spelen i så fall om storleken verkar hög. a

Jag kommer att försöka motivera mina spel så ofta jag kan.
Jag har även testat olika system för tennisen. Tyvärr under min största downperiod (Madridveckan). Jag kanske testar det igen senare.

Jag kommer även dela med mig mina tankar om vissa tradingobjekt på tennisen. Diskussioner om tennistrading uppmuntras.

Det blev ett långt intro men så får det vara. Nu kör vi.

Swisch!
__________________
In an interstellar burst
I am back to save the universe
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
bftrader (+50), jonas326 (+10), Soap (+2), Boone (+50)
zimzelen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat