Visa ett inlägg
Gammal 2010-02-07, 08:19   #2
Mare Nostrum
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 104
Sharp$: 0
Standard

Capitals (PL @ 1.88) och Montreal (ML @ 1.81)!

Capitals är uppe i 12 (?) raka nu och krossar allt motstånd i dess väg. Pitts är inte lika övertygande och igårkväll åkte de på däng med 5-3 mot Montreal. Båda lagen lär vara taggade inför detta toppmöte, men Capitals med bättre form, hemmais, Ovie etc. kommer att dra det längsta stråt!
Är även sugen på hcp eller överspel.. Capitals öser som bekant in mål, överlägset flest i hela NHL. Pitts gör också en hel del mål och har även släppt in en del. Sett till de senaste 10 matcherna har de faktiskt släppt in näst flest mål i hela NHL (35 st)...

Boston kasserade igår in den 10:e raka förlusten. De spelade rätt bra och ledde med 2-0 mot Canucks, men tappade det till en (AP) förlust med 3-2 efter straffar. Fastän de har spelat okej ett tag nu, är de helt enkelt ett lag utan flyt och det märks på resultaten. Montreal har däremot 3 raka segrar. Först bröt man Canucks fina vinstsvit. Därefter vann de borta mot just Boston (AP) och igårkväll vann de mot självaste Pittsburgh i en match där de genom snabba spelvändningar och effektiva avslut, vann med 5-3!
Går sällan så mycket efter inbördesstats, men även denna talar hursomhelst för Montreal (13-4-4 om jag inte minns fel)!
Lirar nog ML här, då Boston ofta lyckas ta matcherna till förlängning/straffar, men sedan torskar..
Mare Nostrum är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat