Visa ett inlägg
Gammal 2011-06-10, 07:19   #25
Wagner
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2212
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Kalle Visa inlägg
Jävlar vad du går igång på yoghurt . Vi har ju redan massor av olika sorters yoghurt i Sverige, någon måste väl passa någorlunda? Hade den grekiska yoghurten varit så bra så hade den redan haft en given plats i den svenska kyldisken.
Ja om det vore så enkelt.

Men då Icas centrallager bestämt att grekiskt är Fontanas sortiment och nästan inget annat får utrymme. Inte så konstigt att den förra importören konka då. Det är ju samma sak hos dom andra kedjorna och Fontana har i princip oligopol på marknaden.

Men nu går det ju bevisligen att köpa yoghurten genom matmäklarna så någon djävel måste ju ha ynnesten att få avnjuta vitguldet. Frågan är bara vilka och hur det går till? Vet inte vilken kanal som slussar fetaosten till min butik. Men på den står det matmäklarna och dom säljer också yoghurten. Så det borde ju gå bara viljan finns..

Ärendet ligger hos mejerichefen nu.

Hej!
Tack för dina synpunkter och tips. Ditt mail har vidarebefordrats till vår mejerichef. Det är alltid mycket värt får oss att få in tips från våra kunder. Det hjälper oss vid utformandet av vårt sortiment. Trevlig helg!

Med vänliga hälsningar
ICA Kvantum Uppsala
Kundkontakt

__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat