Visa ett inlägg
Gammal 2011-06-12, 21:09   #10
RobinD
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SPADERMAN Visa inlägg
Men det är naturligtvis därför frågan ställs - för att spela på de bolag som är bäst. Jag har inte resurser att köpa in mig på "alla" bolag för att själv ta reda på det. Är det inte bl.a. därför Sharps finns? För att hjälpa varandra? SBRs ranking har jag gått igenom, men min känsla är att flera av dem inte nyttjas bl.a. för skatteproblemet. Jag har nyss omsatt bonusen på comeon.com, och begärt ut hela saldot. De kan inte konkurrera med oddsen, men hade ett bra bonus-erbjudande. Och du RobinD skulle säkert snabbt kunna lista dina top-5 gissar jag. Och den listan kanske inte bara är baserad på högsta odds?
Resurser krävs det inte, allt man behöver är MB/neteller som redan nämnts.

Skulle jag ranka mina bolag så skulle det uteslutande bli de jag spelar mest och de jag spelar mest är där jag får bäst odds. Allt annat är oviktigt så till vida att två olika bolag inte är marknadshögst, då väljer jag ofta ett som håller sig inom EU av skatttekniska skäl.

Du behöver dessutom inte ha konto på alla bolag för att snabbt jämföra odds, det är därför det finns oddsjämförelse-siter.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
SPADERMAN (+1)
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat