Ämne: Jägerso 12/6
Visa ett inlägg
Gammal 2011-07-12, 17:16   #7
pjaer
 
pjaers avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 108
Sharp$: 2246
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av KP Visa inlägg
Har en h2h. Jag kommer inte hinna se värmningarna/provstarter men spelar ändå redan nu.
Är informationen negativ så bör ni avstå.

Ogiltigt spel-ID: 437291



Här står egentligen Elaine för klassen i gänget. Dock ej formen. Det är kortdistans på 1609m. Britt Hudson har spår 6 och kommer få ett bra läge direkt medan Elaine ligger där bak. Det är 1609m och ej 1640 och därmed gynnas framspårshästarna ännu bättre här.
Elaine vart struken senast och har stått borta i 2månader från banan. Jocke lövgren kör ej själv här utan en fransk? nisse är bakom. Den här kusken har aldrig kört ett lopp i Sverige tidigare enligt travsport.se.
Elaine är lite si och så i formen och humöret enligt travrondens intervju men grundkapaciteten är bra. Dock tror jag inte hon är så bra idag.
Britt hudson har haft lopp i kroppen och har bra platsstatistik. Hästen har även varit ute på V75 en gång tidigare. Det har dock Elaine också varit.

Summa sumarum: Elaine är någorlunda osäker och formen finns ej där helt enkelt. Körs av en kusk som aldrig kört i Sverige tidigare och dessutom har hästen spår 11 på kortkortdistans. Britt behöver bara följa med i loppet och få en bra resa ochsluta där framme.
Francois Travert har enligt atg just Jägersro som hemmabana, är visserligen lärlning men har kört 20-30 starter/år de senaste åren
pjaer är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat