Visa ett inlägg
Gammal 2011-08-11, 16:44   #198
apekatt66
 
apekatt66s avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 543
Sharp$: 1129
Standard

Nytt försök för säsongen nu när de internationella matcherna börja dyka upp :)


Hittar ingenting i ET, så årets första spel blir Almtuna - Timrå till 2.00 på Betclic. Här har vi två olika lag som egentligen inte har ekonomiskt underlag för sina respektive serier, vilket givetvis gör att båda trupperna är minst sagt ihåliga. Almtuna har till och med gått ut med att man skall låna in en hel junior-femma ifrån AIK under hela säsongen, och även om man har tappat 5-6 tunga namn så har man bara lyckats med en "stjärnvärvning"(Anger, som själv fick gå ifrån dagens motståndare för två säsonger sen). Till säsongens första träningsmatch saknar man även fyra av lagets absolut viktigaste kuggar i Henrik Nilsson, Jonatahan Sjölund, Rickard Rollin-Carlsson och Linus Fernström. Man kommer alltså lira en hel del juniorer och ha en totalt oprövad juniormålvakt i mål.

I Timrå ser det ut som följer
Citat:
– Illkka Pikkarainen är lite sliten och får vila medan Alexander Larsson fick ett skott på fingret och är borta från spel någon vecka till. Dessutom saknas Max Friberg som är i USA med J20-landslaget.
Nej, även om Timrå är ett skitlag på pappret i ES, så är man betydligt vassare på varje position. Bedömer Timrås chanser till vinst i denna match till minst 55%...tror till och med att de kan ha så mycket som 60-65% chans med dagens förutsättningar.

Kan lägga till att detta är Timrås första riktiga träningsmatch idag men att man spelade någon form av "ploj"-match förra veckan.
__________________
Finska killar sover de också!
apekatt66 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat