Visa ett inlägg
Gammal 2011-08-13, 14:50   #49
yertle
 
yertles avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 482
Sharp$: 1177

yertle - Hockey 12/13 Pres
Stats: 115 - 125 - 1
ROI: 99.54%
Vinstprocent: 47.92%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av zoizo Visa inlägg
Jag inleder med att säga att jag är ett stort fan av träningmatcher.

Klockan fyra idag är det matchstart mellan Djurgården och Sparta Prag. Djurgården har ett riktigt intressant lag på gång och jag tror definitivt att laget har möjlighet på SM-guld i år. Jag är mest imponerad över lagets backbesättning som nästan är i klass med Luleås (som för mig har överlägset bäst uppställning på den positionen).
Djurgården har inlett med två raka segrar, varav en i NT - mot lokalkonkurrenten till Sparta - Slavia.

Tjeckerna gjorde en dålig säsong förra året och laget tvingades kvala sig kvar i högsta ligan. Laget har på papperet försvagats något sen förra året men man kan också se det som att laget har lyckats få bort spelare som inte var nyttiga för truppen. Laget har mycket kunnande och jag håller fortfarande laget i den absoluta toppen av den tjeckiska ligan.

Vid första anblicken ska givetvis Djurgården vara favoriter. Sen måste man räkna in att det är en träningscupmatch där bortalaget egentligen måste vinna efter förlusten hemma mot HV71 (Sparta vann skotten överlägset men förlorade med 4-1). I grund och botten är Djurgården bättre men oddset på Sparta är för bra för att jag ska kunna blunda för det.

4.00 på matchoddset på Bet365 är för bra!

Insats: 10/10
Helt klart vågat med ett maxbet!

Lycka till!
yertle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat