Visa ett inlägg
Gammal 2011-08-18, 00:55   #185
Boone
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Hoppas jag inte blir censurerad denna gång - vilket jag blev senast då mina inlägg togs bort... Jag har dessa kvar om ni vill ha dem återgivna för er...?

Hur sköts egentligen listorna nedanför på "framsidan"? Känns som ett lotteri vem som hamnar där! Och kom INTE med samma djävla dravel om att det är på gång!

Vilka som hamnar där ÄR rena lotteriet - jag har klart bättre stats än flera på fler än en lista och ändå så syns jag inte där - på flera veckor! Jag har haft otroliga stats de senaste veckorna och har inte ens varit i närheten, tydligen, av att hamna på dessa! Vad beror detta på? Har "Drakula" ballat ur, eller?

Ta nu detta som konstruktiv kritik och inte som ett påhopp - det har aldrig varit tanken...!


/Badass
Top10 veckan är för senaste veckan, för All-time ska du ha minst 300 avgjorda spel samt minst ett avgjort senaste veckan. Vad är inte till din belåtenhet?
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat