Visa ett inlägg
Gammal 2011-08-18, 22:19   #41
Badass
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Redbull Visa inlägg
Håller inte alls med om ditt resonemang kring att Allsvenskan är jämnare än exempelvis den polska-eller ukrainskaligan. Precis som någon skrev innan så har Polen, Israel och Ukraina (för att nämna några) lag som ofta går till antigen CL eller EL. Tror heller inte för den delen att vår liga är jämnare än ovannämnda. Att vi har en liga där alla lag kan slå alla tror jag är negativt för utvecklingen. Vi behöver skapa ett toppsikte och jag hoppas det håller på att hända nu i och med att HIF och Elfsborg börjar etablera sig som riktiga topplag. Att vår botten dessutom skulle hålla högre klass än Polen eller Ukraina har jag svårt att tro på. För fan vi har lag som Halmstad och Syrianska i botten...

Nä jag tycker Sveriges placering på UEFA:s officiella ligarankning stämmer ganska bra med verkligheten. Vår liga är ett skämt. Kolla bara på gårdagens match. MFF hade fan inte en chans. Blev totalt utspelade. 64% - 36% bollinnehav och 19-1 i målchanser (14-1 skott på mål), enligt flashscore.com.

Att vi sedan har en inkompetent organisation som styr svensk fotboll (Svff) och en jävla idiot till ordförande (Lagrell) är en annan diskussion.


Det var det jag ville få fram igår, bland annat, att Allsvenskan suger hästballe - men det gick inget vidare... Håller helt med dig att Allsvenskan är ett skämt...!


/Badasss
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat