Visa ett inlägg
Gammal 2011-08-23, 17:17   #9
Luvan14
 
Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 100
Sharp$: 1779
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hatten1 Visa inlägg
Spelar man den typ av rad som föreslås, får man betala för en massa rader utan ev, bättre skriva ett reducerat system, där man viktar bort så man inte betalar för ALLA överstreckade och får en seriös rad i förhållande till insatsen. Dessutom är det inte försvarbart att lämna in före kl 15 på lördag, då man får in en korrekt marknad(betfair) att jämföra med SS streckprocent.
Finns reduceringsprogram på marknaden som påstås vara hyggliga.
MVH Hatten
Kan köpa din teori om att reducera bort rader om du menar att ta bort dem som ger låg utdelning, men det är inte helt okomplicerat och dessutom inte lika intressant en jackpotomgång. Jackpot innebär ju att du får mer betalt än insatserna, tror dessutom att den totala återbetalningen överstiger insatserna vilket ger värde oavsett. Omgången är dessutom väldigt öppen så det är bäddat för en hygglig utdelning. Dömer inte ut dig, men förstår inte riktigt värdet i det du skriver.

Det övriga du skriver är bland det dummaste jag läst. Att du orkar kommentera! "Inte försvarbart att lämna in före 15" Hur länge satt du innan du hittade bristerna i mitt upplägg? Förstår hur du tänker men allvarligt, jag bjuder på dom micropromillen i värde jag missar genom att lämna in 14.30. Den info som behövs för att göra en värdering kommer i 99 fall av 100 tidigare än en timme innan avspark.
Luvan14 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat