Visa ett inlägg
Gammal 2011-08-23, 17:21   #10
Lemasive
Banned
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 975
Sharp$: 2021

Allsvenskan 2012
Stats: 2 - 1 - 0
ROI: 146.67%
Vinstprocent: 66.67%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Luvan14 Visa inlägg
Kan köpa din teori om att reducera bort rader om du menar att ta bort dem som ger låg utdelning, men det är inte helt okomplicerat och dessutom inte lika intressant en jackpotomgång. Jackpot innebär ju att du får mer betalt än insatserna, tror dessutom att den totala återbetalningen överstiger insatserna vilket ger värde oavsett. Omgången är dessutom väldigt öppen så det är bäddat för en hygglig utdelning. Dömer inte ut dig, men förstår inte riktigt värdet i det du skriver.

Det övriga du skriver är bland det dummaste jag läst. Att du orkar kommentera! "Inte försvarbart att lämna in före 15" Hur länge satt du innan du hittade bristerna i mitt upplägg? Förstår hur du tänker men allvarligt, jag bjuder på dom micropromillen i värde jag missar genom att lämna in 14.30. Den info som behövs för att göra en värdering kommer i 99 fall av 100 tidigare än en timme innan avspark.
Jag tvivlar inte på att du är seriös, och jag insåg nu att det var jackpott nu på lördag. Däremot tror jag att du behöver göra ett lite större intryck här på sidan, innan du lanserar ett sådant här system.

Tycker dock definitivt att du skall försöka få igång det, vore ju intressant om inte annat.
Lemasive är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat