Visa ett inlägg
Gammal 2011-08-23, 23:13   #22
Luvan14
 
Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 100
Sharp$: 1779
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av maddmax Visa inlägg
Ja, och vad ar problemet?

Att spelforum i Sverige har innehallit viktigpettrar ar inget nytt fenomen, det fanns pa AoS, TZ, o s v, o s v. Sharps ar inget undantag. For mig skiljer sig dock RoK fran mangden da agaren och, utan undantag, alla de storre profilerna inte har en grundlaggande kunskap om langsiktigt spelande, varde och BRM/MM. Det ar mojligt att holms besitter dessa kunskaper men valjer att fora sina anvandare bakom ljuset, men hans egna citat ar talande oavsett. Att saga att RoK ar battre an Sharps ar alltsa for mig (och manga andra) lojevackande och det bidrar inte till att skaffa vanner pa det forum han kritiserar. Varfor skall Luvan14 fa anvanda Sharps som ett reklamplank om han nu spyr galla over det?

Istallet for att skriva korta intentsagande kommentarer far du garna besvara det ovan.
Jag köper det du skriver för det är konstruktiv och genomtänkt kritik. Däremot är det väl inget självändamål att man måste vara långsiktig?? Landet vimlar av spelare som INTE är långsiktiga. Jag tycker Rekat är en rolig sida med bra stämning, och en hel del riktigt bra rekar, på vissa punkter bättre än Sharps, men det är ju olika hur man tycker. Det jag kritiserar är den tråd ni har om Holms som inte bara innehåller konstruktiv kritik utan personliga påhopp vilket jag tycker är otroligt fegt och förnedrande. Borde inte tillåtas på en "seriös" sida.

Jag är också kritisk till att många hederliga trådar i syfte att informera ofta svaras med negativ kritik där det letas fel och gnälls. Ni kan gärna stänga av mig av den anledningen, men det skulle ju vara att bita sig själv i svansen va!? Då får jag ju bara ännu mer vatten på kvarnen att Sharps är ett forum för inbördes beundran och med en tydlig hiearki.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mape (+1)
Luvan14 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat