Visa ett inlägg
Gammal 2011-08-23, 23:28   #25
Luvan14
 
Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 100
Sharp$: 1779
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av RobinD Visa inlägg
Jag fick det intrycket av ditt svar till hatten, och jo visst ska du svara honom men du gör det på ett väldigt otrevligt sätt och ger samtidigt intrycket av att inte förstå det han säger - därav min slutsats.

De negativa inslag i denna tråd står du dock för själv då de inlägg innan din post faktiskt innehöll välgrundade frågor och argument.

Meningar som den fetmarkerade kan du lägga av med också, uppskattas inte och bidrar heller inte med något mer än provokationer och det beivras om det fortsätter.
Jag kan inte alls se vad som är välgrundande i svaren. Snarare verkar folk leta fel.

Någon anmärker på att jag skrivit "megajackpot". Visst i domstol kanske det inte håller, men det är en av de största jackpottarna i historien, betydligt större än en vanlig jackpot. Varför bemödar man sig med att anmärka på det?

En annan lyckas göra en tolkning att jag kommer lämna in systemet innan 15.00 på lördag och kallar det oförsvarbart. Killen jagar promille och kan gärna tipsa eller ha synpunkter men när han dömer ut vill jag försvara mig.

Av dig blir jag utdömd som okunnig på området. Självklart är mitt svar onödigt men känns inte obefogat när du kastar ur dig ett sådant påstående på obefintliga grunder.

Vart jag egentligen vill komma är att det känns tråkigt att mötas av dessa negativa anmärkare hela tiden. Jag söker andelsspelare och inte viktigpettrar som med ljus och lykta letar fel i inlägget. Det skulle kännas beydligt roligare om någon kunde lägga in "lycka till", "vad har du för ideer" eller "hur har det gått på tipset tidigare" etc. etc.
Luvan14 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat