Visa ett inlägg
Gammal 2011-08-23, 23:37   #5
Sonny
 
Sonnys avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 135
Sharp$: 1804
Standard

Ett tips till dig är att helt enkelt söka "betfair" i sökfältet som finns uppe till höger på den här sidan. Det finns redan en hel del trådar där det faktiskt står ganska många tips.

En strategi som jag annars använder mig av och som jag gjort hyfsat resultat på, är att spela att det ska bli ytterligare mål i matchen när matchklockan har nått 80 min. Man brukar kunna få uppåt 3 gånger pengarna i odds och i många matcher öppnar spelet upp sig på slutet pga att spelarna är trötta samtidigt som ett lag måste framåt pga att de ligger under. Dessutom finns det vissa lag som är experter på att avgöra sent i matcherna. I exempelvis allsvenskan så har Elfsborg den här säsongen avgjort ett antal matcher väldigt sent.

Detta är dock en ganska tidskrävande strategi och man måste ha god koll på matchutvecklingen. Det är dessutom inte trading utan snarare livebetting, men i alla fall.

Precis som RobinD sa så gäller det också att välja ut matcherna noggrant precis som när man bettar. Gjorde själv misstaget att testa boka oavgjort strategin på var och varannan match och det blev ganska dyrt i slutändan kan jag säga.
Sonny är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat