Visa ett inlägg
Gammal 2011-08-25, 07:35   #10
zimzelen
 
zimzelens avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 458
Sharp$: 2321


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Finns inget som fungerar över allt annat. Trading är precis som Robin redan har påpekat, att man måste lära sig läsa marknaden, hur oddsen rör sig när något inträffar i matcher.
Vissa är duktiga på tennis, vissa på vem som vinner en fotbollsmatch, vissa om hur många mål görs, vissa om när målen görs.

Två tumregler skulle jag säga är

Gå in in marknaden när den är som mest fördelaktig för dig. Dvs när du kan vinna som mest och inte riskera förlora så mycket. leta efter överodds helt enkelt, precis som i vanlig betting.

Den andra är den svåraste men den absolut viktigaste. Lär dig ta förluster i tid. Girigheten kommer hänga över dig konstant. Kan du kontrollera den och ta förlusten i tid istället för att ta nya galna positioner i marknaden för att du vill "vinna tillbaka" pengar. Fråga dig själv varje gång "Vill jag hellre förlora en tusenlapp eller en hundring?" (eller vad man har för instatser). Röda ut nu förlorar jag en hundring, kommer det ett mål i nästa nafall har jag förlorat 1000kr istället. Ta hundringen. Hoppas inte på att marknaden ska komma ikapp dina risker. Se hundringen som en vinst i sammanhanget.
Om du sätter dig och kollar på dina förluster i efterhand på en tidperiod och skriver in de röda siffrorna du hade haft om du tagit förlusterna i tid istället för att chansat, då fattar du rätt snabbt innebörden av detta och hur mycket mer pengar du hade haft på kontot.

Kan du bemästra dessa två tumregler så är du på gång
__________________
In an interstellar burst
I am back to save the universe
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
RobinD (+10), Shell Peppe (+1)
zimzelen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat