Visa ett inlägg
Gammal 2011-08-25, 22:28   #11
Sonny
 
Sonnys avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 135
Sharp$: 1804
Standard

"Sonny:
Jag har läst en del i tidigare trådar här om betfair. Men det är så mycket och allt förändras ju dessutom, trender går osv. Så jag tänkte att det bästa är att uppdatera sig och verkligen samla det som skulle kunna fungera så som det ser ut nu.

"Detta är dock en ganska tidskrävande strategi och man måste ha god koll på matchutvecklingen"

På vilket sätt är den tidskrävande förutom att man får sitta och följa matchens sista kvart?
Och ang att man ska hålla koll på matchutvecklingen, vad är det man ska hålla koll på förutom att det fortfarande står lika när man bokar?"

Det skulle vara intressant att höra hur mycket plus du gått på denna strategi förresten."



Tyvärr har jag inte spelat den här strategin tillräckligt många gånger för att säga hur vinstgivande den är, men hittils ligger jag klart över 110 % i ROI. Skall ju dock tilläggas att variansen är ju ganska hög när man spelar på odds mellan 2,5 till 3 ggr pengarna.

Egentligen är den kanske inte mer tidskrävande en annan trading, jag jämförde nog med den vanliga bettingen där tror jag. Men grejen är att du bör ha sett hela matchen för att lägga ett riktigt bra spel. Att hoppa in i 70 min kan nog funka också, men för mig har det i alla fall gått betydligt bättre när jag har sett hela matchen. Sedan kan man ju också använda den här strategin genom att enbart gå efter statistik och då behöver man ju inte ens titta på matchen, men åtminstone för mig har det inte fungerat lika bra när jag gått enbart efter statistik.

En annan sak att tänka på att om man ska se matchen, är att streamen/tv-sändningen inte är för långsam. Varenda sekund är viktig. Har råkat ut ett flertal gånger för att det blivit mål precis innan jag fått mitt spel matchat och det är lika frustrerande varenda gång.

Sedan måste matchen inte alls stå lika eftersom du då kan lägga ett överspel istället. Tycker att den här strategin fungerar bra även i sådana matcher där ett lag leder med t.ex. 4-1. Det är ofta som det dimper in ett extra mål på övertid när det förlorande laget inte känner någon större lust att överanstränga sig i sitt försvarsspel eftersom de ändå vet att de kommer förlora stort.
Sonny är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat