Visa ett inlägg
Gammal 2011-09-01, 17:54   #57
DanneC91
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Småland
Inlägg: 3
Sharp$: 65
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av yertle Visa inlägg
Lätta gärna ditt hjärta varför du själv tänkt spela dessa spel.
Luleå ser riktigt bra ut på alla poster förutom målvakt sidan anser jag, förstäker man den biten så är man med och slåss om guldet i år, tror i och för sig att de kommer vinna grundserien, men i slutspelet kommer målvakt sidan att märkas ännu mer om de nu inte förstärker. De har en bra offensiv, 1 kedjan riktigt intressant!

Djurgården har väl behållt samma stomme som i fjol men förstärkt lite spets. Även Dif kmr vara utmanare om guldet i år, om jag skulle satsa pengar på grundserie vinnare så står det mellan Dif och Lhf.

Varför jag just tror att det blir över 5,5 är väl att båda måste vinna för att hålla sig kvar i ET slutspel, även att man kanske inte satsa fullt ut i ET så vill man ju alltid vinna!

Matchen slutar 4-3 Luleå.

HV tycker jag inte ser lika ljust ut för i år som det gjorde ifjol, har tappat laine,thörnberg m.m. Larsson imponerade inte alls på mig ifjol hoppar han gör det bättre i år.. Voutilainen har börjat bra i alla fall, han hittar nog nätet ikväll. Pratade men en kille i hv han sa att de hade riktigt bra stämning i laget på sommarträningen.

Färjestad har jag inte jätte stor koll på. Paulsson och Sevc inte med idag.

Matchen vinner Hv med 5-2
__________________
//Daniel Carlsson
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
yertle (+1), Grnvit (+1)
DanneC91 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat