Visa ett inlägg
Gammal 2011-09-11, 13:30   #23
Arch
 
Archs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 910
Sharp$: 6757

Smirnoff Ice
Stats: 1059 - 1080 - 44
ROI: 98.87%
Vinstprocent: 49.51%

Standard

Kanske dags att kika på skadorna (tar bara de viktigaste) - O (out), D (doubtful, ~25% chans till spel), Q (questionable, 50/50), P (Probable - oftast spelar)


CAR
LB Beason är Q, men har varit limited in prac i fredags. Mycket viktig försvarare och en av de bästa linebackers, missar han så är det mycket lättare för Arizonas Beanie att ta sig igenom fältet. En krigare som inte ger sig lätt.


DAL
WR Miles Austin P, limited prac. Jets har en sann shut-down cornerback, så Romo bör ha de flesta av sina WRs tillgängliga.


HOU
RB Foster Q och har missat prac hela veckan. Coachen säger att han är game-time dec, men jag leanar mer till att han inte spelar. Ledande RB förra året, är mycket bra och viktig. Ward tar den stora delen av hans carries (om han missar) då Tate har också varit skadad.
Foster är @1.25 att göra TD, Ward @2.00.
Missar han, bör detta också påverka Schaub som då tittar till AJ (1.50) och Daniels (2.50) först.


KC
QB Cassel P, full part in prac
WR Breaston P, limited in prac


MIN
QB McNabb P full part in prac. Handledsskada, men sägs inte vara problem alls. Om man nu vågar lita på dem.


NYG
DE Tuck Q, limited in prac fredag, missad prac i torsdags
CB Amukamara, DE Umenyiora, LB Goff är alla borta från matchen sen tidigare. Giants försvar fortsätter att försvagas, CB Thomas redan borta för säsongen, några till. Tuck är en av de bästa DEs och pass rush kommer att försvagas rejält utan honom.


OAK
TE Boss O. Raiders ska bara fortsätta med att springa med bollen. Ska inte båda gott mot högst offensiva Broncos, men den matchen spelas på måndag.


SEA
WR Rice D, missad prac (axel). Seahawks bästa WR som fortsätter att dras med skador (förra året också), annars bra WR. Dock har man nu Tarvaris Jackson som QB, så det spelar nästan ingen roll hur bra man är. SEA kommer att ha ännu svårare att göra pts här.


WAS
S Landry O
CB Atogwe Q limited in prac
TE Cooley vill inte säga om han spelar eller ej. Limited in prac.
Två viktiga försvarskuggar skadade för Skins, LaRon Landry har varit mycket bra förra året innan han drog på sig skadan (akilles) som han valde att inte operera i off-season. Dras nu med en skada på knä-sena och det ser inget vidare för hans säsong. Atogwe är en bra corner och med tanke på Eli har Nicks och Manningham som mycket bra WRs, så behövs det försvaret.
__________________
[aka illen]
MLB 2010 74-83-7 +1.25u
NBA 2013 158-111-5 $$
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Zzzleepy (+1)

Senast redigerad av Arch den 2011-09-11 klockan 13:33.
Arch är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat