Visa ett inlägg
Gammal 2011-09-14, 17:50   #54
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av LadyDeWinter Visa inlägg
Nåja, är möjligt, men detta är väl för att sharpsen under en längre tid bara varit några oviktiga siffror.

Jag skulle exempelvis nu kunna gå in på sbr och leta service plays, och sen starta nya trådar här med liren. Men men, som sagt, det är ingen som vet hur det blir, bara jag som tror.
Precis och av den anledningen kommer vi att hålla koll på hur det kommer att se ut. Blir det som du säger en onormal aktivitet bara för att hora till sig, kan åtgärder vidtas. Som exempelvis att sänka antalet poäng man får för SP postande. Detta eftersom medlemmar som uppskattar SP brukar själva ge Sharp$ ifall den är uppskattad. Se tex på spelarservice/travtjänsten/sporttjänsten eller andra som folk uppskattar. Ingen spelarservice/travtjänsten har hittils gett mindre än 50 poäng iprincip.

Men men sådant får framtiden utvisa.
Tycker det är bra att ni kommer med ris och ros. Samt lyfter fram saker vi kanske inte tänkt på i förväg. Man kan inte ha allt 100% vattentätt heller för den delen. Tanken är att man ska kunna använda sina sharp$ till något och inte bara hamstra.

Hade vi lanserat denna tjänst utan möjlighet att köpa med sharp$ hade vi fått 10x fler kommentarer ang det, detta är ett sätt för oss också att ge något till personer som bidrar till forumet med. På gott och ont.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat