Visa ett inlägg
Gammal 2011-09-14, 22:54   #68
mars
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Wagner Visa inlägg
Jag hittade både Ungersk fotboll och Norsk ishockey under fliken betalspel. Bookmakern var Sportingbet! Där fick jag mitt konto stängt för 10 år sen för att dom kopplade ihop mig med en annan. Det enda vi hade gemensamt var att vi plockade russinen ur kakan.

Ska bli intressant att se hur dom reagerar på detta upplägg, när ungefär samma svans gång efter annan spelar på samma sak.

Norsk hockey, betalspel och Sportingbet är ju inget man associerar till lugn å ro direkt.

Men det kanske är nya tider nu? Fast det låter inte så. http://se.sportingbet.com/t/info/rules/rules.aspx

5.4 Where a number of multiple bets, involving identical or very similar selections, are received by different clients within a short timeframe, Sportingbet reserves the right to void all such bets, even after the bets have been determined.

Översättning från Google: 5,4 Om en av flera spel, med identiska eller mycket lika val, tas emot via olika kunder inom en kort tid, förbehåller Sportingbet rätten att ogiltigförklara alla sådana satsningar, även efter det att spelen har fastställts.

Sen brukar inte spel lagda hos Bet and win, och som avgörs 8-9 dar senare, innebära några större insatser. Är man fler som ska dela på kakan så blir utrymmet än mindre. Men dom kanske har släppt på tyglarna där också?
Det där har diskuterats i en gammal tråd mer utförligt vill jag minnas. Anyway de flesta bolag har ju en hel del liknande bs i sina terms. I princip har dem rätt att göra vad dem vill utan anledning om man ska vara noga (förutom bryta mot licenskrav). Gissningsvis var omsättningen på onlinebookies något lägre för 10 år sedan - framförallt på sportingbet som växt till sig en hel del sista 5 åren.

Sedan bara för att ett odds har ett bolag angivet betyder det inte nödvändigtvis att bara det bolaget har det oddset, tror att i princip alltid kan du hitta samma odds på bolag typ pinnacle/188bet/betfair om inte något av de andra.

Kan dock vara en fråga huruvida vilket odds/bolag man ska bokföra för att spegla verkligheten bäst men dessa spel är som sagt sällan utstick utan helt enkelt bra picks.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat