Visa ett inlägg
Gammal 2011-09-15, 17:12   #28
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av oskarwedin Visa inlägg
Har suttit mig i skiten på denna underbara sida. Jag skapade ett konto på deras sida när jag var under 18 för att kunna se streamar. Detta konto gjorde jag i falskt namn, adress osv.

Nu när jag fyllde 18 så tänkte jag byta namn på detta till mitt eget så jag kunde sätta in pengar och börja spela. Men nu vill dem ha en anledning till varför namnbytet skedde, ett kort mitt körkort och ett kort på den "falska mannens" ID. Hur ska jag göra? Blir det problem om jag säger att jag skapade kontot med falskt namn för att jag var minderårig och ville ha tillgång till streamar?

Tycker du ska lägga korten på bordet och berätta som det är. Du ville endast se streams. Nu är du över 18 och vill börja spela osv och få kontot rätt utan att det kommer påverka dig i framtiden där. Sedan kan du fråga dom om du trots ditt snedsteg är välkommen att börja spela på bet365 under samma villkor som alla andra användare eller om du inte är det.

Ett klokt tips är att berätta sanningen, då de kanske läser forumet iom deras partnerskap här och du ditt namn är Oskar Wedin så är det inte svårt att slå ihop 1+1 OM de nu vill det. Dock har de antagligen bra många nya signups om dagen att de struntar i dig.

Finns annars bra många andra bolag där ute att spela hos
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat