Visa ett inlägg
Gammal 2011-09-16, 00:55   #72
JSQ
 
JSQs avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 722
Sharp$: 2440
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sassaoberg Visa inlägg
Bra funktion men det hade kunnat vara lite billigare, lägger jag ut så mycket på betalspel går jag nog +-0 i slutändan..
Billigare tror jag inte det skulle kunna vara om det fortfarande skulle fylla någon funktion (beroende på hur många som köper det dvs.) i och med att dom har fått lägga ut X antal kr för att köpa in dessa. Så de måste täcka upp denna summa först och främst för att inte gå minus på detta sen antar jag är tanken att det ska även bli ett överskott som ska kunna gå till att bekosta driften av denna underbara sida.

Sen får man ju tänka på att för 349 kr/månad ELLER 500 Sharps per månad får man tillgång till betalspel som skulle ha kostat flera tusen per månad om man själv köpte dom. Genom att vara lite aktiv så kan man ju samla ihop sharps för att köpa spelen en månad och om man kanske inte är lika aktiv då har man kanske haft turen att de betalspel man följt gjort så att man ökat så pass mycket så att man har råd med nästa månad samtidigt som att man har en del av kakan från tidigare månad kvar.

Sist men inte minst så får man ju ha lite MM tänk även när det kommer till att investera i betalspel och inte bara i sina spel man lägger, om man tar detta från samma rulle dvs. Inte så att jag går och köper betalspel för 349 kr som ger mig tillgång 1 månad om jag har en rulle på 1000 kr.

Citat:
Ursprungligen postat av jempa Visa inlägg
Kul initiativ antar jag, har inte riktigt hunnit smälta det hela, mycket att ta in såhär på kvällen.

Har ni spekulerat över det juridiska? Nog för att communityn inte är gigantisk men det rör sig ändå om "licensierade" touts. En vinkel är ju att ni agerar mellan-hand för att förhandla till er bättre priser till användarna, samtidigt som ni får in pengar i banken?

Vill inte ha någon bitter ton, men detta kan ju backlasha.
Tror nog att dom har gått igenom detta ganska bra. Inget jag vet med säkerhet men tycker att man kan utläsa lite sånt från vissa av deras kommentarer i tråden, t.ex:

Citat:
Ursprungligen postat av KP Visa inlägg
Du kan inte tänka som du gör då vi betalar ett bra högre pris för medlemskapet än vad andra betalar. Se detta som enterprise/företagslicens vs vanlig privat licens.
Sen bara för att man ställer en fråga har man inte en bitter ton ^_^
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
KP (+1)
JSQ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat