Visa ett inlägg
Gammal 2011-09-29, 14:28   #7
Enroth
 
Enroths avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 110
Sharp$: 114


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Ogiltigt spel-ID: 534637


Jag tror att tiden är inne för Timrå att ta sin första 3:a ikväll. De va verkligen inte helt borta sist de lirade hemma (Dif) och efter ett rejält bottennapp mot Frölunda tror jag man e rejält pressade nu. Alla i Timrå lär ju inse att något måste göras och varför inte göra det ikväll? HV71 har jag svårt att hitta en bra plats åt än så länge, senast mot SAIK var ju visserligen bra, två matcher innan såg det också bra ut, hemma mot Färjestad - men de har knappast gått som tåget, hur taggade är man inför ikväll och hur står sig det mot ett Timrå som har sitt massiva poängkrav i ryggen? Lägg därtill peptalk med sportchef och två tillskott i form utav Hagos och Larsson... Tycker det skulle vara trevligt med en skräll ikväll!

Ogiltigt spel-ID: 534646


AIK har haft problem på sistone, man har spelat avslaget och helt utan edge.
Frölunda var ju den tråkigaste matchen någonsin just tack vare att det inte fanns någon som helst precision, varken i uppbyggnad eller avslut. Samma dilemma var framträdande mot Linköping - här var ju dock målvakts-historian en avgörande faktor. Hade Fasth fått stå från start hade vi nog fått se en nästan lika tråkig match som den mot Frölunda.

Hur som helst så brukar R. Melin vara duktigt snabb på att åtgärda problem i laget och man har en frisk och kry trupp - till skillnad från Luleå som har en hyfsat fin skadelista.

Vinner inte AIK ikväll blir det en intern miniatyrkris och det tror jag inte på.

Ogiltigt spel-ID: 534639


Färjestads kris kan ju inte sitta i hur länge som helst, nu är det dessutom bara Frögren som sitter på skadelistan. Man måste ju vara hur taggade som helst nu, annars sitter de rejält i skiten.

Dif har snubblat sig lite fram hittills och kan FBK bara få fart på målskyttet så har ju Dif bevisligen vad som krävs för att släppa in en hel del. Dif som dessutom har en ganska gedigen frånvarolista.

Färjestad måste vinna ikväll, +1 helst.

--

Så hade i alla fall jag tänkt lira ikväll. Satte 5 av 6 sist det skulle liras hockey (27:e), går det lika bra idag får det nog bli en vända på bolaget innan helgen



Senast redigerad av Enroth den 2011-09-29 klockan 14:36.
Enroth är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat