Ämne: 10bet bonus
Visa ett inlägg
Gammal 2011-10-03, 15:13   #4
werygod
 
Reg.datum: feb 2011
Ort: Norrland
Inlägg: 184
Sharp$: 2068
Standard

Tyvärr verkar jag bara komma in på deras svenska regler, eftersom du skriver att du vill ha dom engelska antar jag att det är nåt du fiskar efter? Annars har du dom på svenska här iaf:

Välkommen, välkommen, välkommen! Vi ÄLSKAR när det tillkommer nya medlemmar. Folk som älskar sport och 10Bet är den perfekta matchningen. När du gjort din första insättning hos oss är vi mer än glada över att välkomna dig med fantastiska 50% på valfri insättning upp till 100 Euro (Bonus code: FD100). Det stämmer – för varje Euro du sätter in som nytecknad medlem, får du 50% extra i form av en grfatis välkomstbonus ända upp till 100 Euro. Alltså en flygande start på ditt spel med 10Bet!

Alla bonuserbjudanden kopplat till första insättning I sportboken kan endast lösas in en gång och är bara tillgänglig I samband med kundens första insättning på 10Bets sportsbok. Erbjudandet omfattar endast nya kunder som anger bonuskod: FD100 I samband med första insättningen.
Bonusen krediteras kund så snart den ursprungliga insättningen omsatts en gång.
Om omsättningskravet för den här bonusen inte uppfyllts inom 90 dagar från den kvalificerande insättningen, kommer eventuella medel på bonuskontot anses som förverkade.
Vid uttag av bonus måste kund omsatt bonusen sex gånger. Endast satsningar som är gjorda med bonusen och vinster genererade från densamma kommer ifråga när det gäller omsättningskraven. Vidare är det endast sportvad som räknas in i kampanjen.
Omsättningskraven måste vara kopplade till sportsatsningar med ett odds högre än 1.60.
Om en begäran om uttag föreligger innan alla omsättningskrav är uppfyllda, kommer bonusen och vinsterna automatiskt att ogiltigförklaras och dras från kundens konto.
Erbjudanden kan förändras. Alla beslut tagna av arrangörsledningen står fast.
Dessa regler och villkor är en del i de generella reglerna hos 10Bet.
werygod är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat