Ämne: 10bet bonus
Visa ett inlägg
Gammal 2011-10-03, 18:14   #9
werygod
 
Reg.datum: feb 2011
Ort: Norrland
Inlägg: 184
Sharp$: 2068
Standard

Enes:Exakt samma upplevelser och svar som dig. Men just därför att dom anser att detta framgår av deras regler, eller upplever att man ska se dessa idiotregler som självklara vill jag sprida infon till så många som möjligt så slipper fler gå på dyngbonusen. Nu kan man ju givetvis avbryta den, men jag trodde mig ha omsatt det mesta av bonusen när jag insåg hur det låg till och hade då torskat nåra hundra av min insättning och då blev man på nåt sätt fast i bonusen.(inte bokstavligt talat)

Känns som man har tre alternativ som läget är.

1. Ta ut dom dryga 100sek man kan ta ut och glömma bonusen och bolaget.
2. Lägga ett sorts freebet för dom 640kr man har och vinner man gör man punkt nr 1 då
3. Trejda, vilket jag inte känner att jag har kassa till när det är 640 sek som ska ut

Sen ett tillägg eftersom jag döpte tråden till 10bet är att jag vart med om(2ggr dessutom) nåt jag sluppit hos andra bookies(reggad hos drygt 20 så det är nåra stycken). Dom har 2 ggr ändrat oddsen efter att jag tryckt på bekräfta knappen utan att ge mig chans att inte ingå vadet pga sänkt odds. Ena gången marginellt, 2 tics. Andra gången från 1,80 till 1,65 vilket gjorde oddset helt utan spelvärde.

Ännu ett tillägg är att dom nästan alltid ligger 1-2 tics lägre än oddset som anges på oddsportal så dom verkar lägga stor kraft på att ligga exakt korrekt i odds iaf.
werygod är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat