Visa ett inlägg
Gammal 2011-10-23, 12:26   #52
Plux
 
Pluxs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Oslo
Inlägg: 16
Sharp$: 238

2013
Stats: 15 - 15 - 0
ROI: 119.28%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av FrankieJr Visa inlägg
Exakt samma erbjudance som vid Man U-Chelsea alltså.

Det jag kommer att göra igen är att köra ett surebet på någon marknad innan - så har man ett helt riskfritt 250-kronors livespel.
Där något villkor för erbjudandet är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en kund eller grupp av kunder som på grund av insättningsbonus, förstärkta betalningar, gratisspel eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av en grupp, förbehåller sig bet365 rätten att återta bonuselementet i sådana erbjudanden och efter eget gottfinnande antingen fastställa spel enligt de korrekta oddsen, annullera gratisspelen eller alla spel finansierade av insättningsbonusen. Dessutom förbehåller sig bet365 rätten att ta ut en administrationsavgift för kunden upp till och med värdet av insättningsbonusen, gratisspelet eller ytterligare betalning för att täcka administrationskostnader. Vi förbehåller oss även rätten att be kunder tillhandahålla tillräcklig dokumentation för att vi efter eget gottfinnande ska bli nöjda och kunna säkerställa en kunds identitet innan vi krediterar någon form av bonus, gratisspel eller erbjudande till deras konto.


så om jag lägger ett spel på 250 kr innan match på 1x (1.25) och ett liveodds på 2 (3.6) så anses det som fusk? får man inte använda pengarna i insättningsbonusen heller?
Plux är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat