Ämne: Lazlo Lirar!
Visa ett inlägg
Gammal 2011-10-24, 20:37   #262
Justitia
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 5
Sharp$: 2366
Standard

Jag har hållt mig passiv sedan mitt intåg på Sharps men kände att det nog var dags att krypa fram ur skuggorna i och med det ämne som avhandlas i denna tråd.

Det är lika bra att klargöra direkt att jag följer dina rekar Lazlo i det närmaste dagligen, ibland ryggar jag dem ibland avstår jag och när jag ryggar så gör jag det utifrån mina units (1-5). Jag kan utan omsvep klargöra att i mitt fall utgör 1 unit betydligt mindre summor än motsvarande för dig och det gör mig detsamma huruvida du fått in hela slanten eller ej, mina vinster och förluster är de samma alldeles oavsett!

Summan av det hela är med andra ord att du för min del lika gärna kunde få vara mytoman vad gäller din bankrulle när du sätter liren i en utsträckning som jag själv bara kan drömma om! I min värld spelar du i units, liksom jag själv. Kanske är du ekonomiskt oberoende, själv är jag det inte ännu och räknar heller inte med att det är via spel jag ska bli det, kort sagt är jag en glad amatör som är full av beundran inför din träffsäkerhet så hatten av helt enkelt!

5 sharps (eller borde vi kanske säga 5 units) till dig som ett "ynkligt" tack för alla lysande rekar!
Justitia är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat